Els sèniors de Mutuam Activa naveguen per l’Ebre i visiten les Coves de Benifallet

Octubre 30, 2017

Un grup de 55 sèniors es va posar en marxa el passat 28 de setembre en direcció a Benifallet, una petita població del Baix Ebre, de la mà de Mutuam Activa. El dia va començar amb una magnífica passejada amb llagut, una embarcació tradicional que transportava mercaderies, fins a 30 tones, a través del riu. El llagut els va passejar per les aigües de l’Ebre al seu pas per la vila. Envoltats de natura, els visitants vam gaudir d’un fantàstic recorregut ple de pau.

La segona visita d’aquesta sortida va ser a les conegudes Coves de Benifallet, un conjunt de galeries format per sis coves de les quals únicament dues son visitables. Gracies al guia que els acompanyava, van descobrir la sorprenent i excepcional bellesa de l’espai interior. La primera de las coves, anomenada Meravelles, fou descoberta el 1968 i mostra nombroses estalactites i estalagmites, així com grans columnes, colades, banderes, macarrons i grocs en els seus 510 metres de recorregut visitable. La segona cova, la del Dos, amb un recorregut d’aproximadament la meitat del de la primera, és coneguda per la gran sala on es troben impressionats formacions en forma de columnes i banderoles.

Al finalitzar la visita el grup es va dirigir cap a Tortosa per gaudir d’una bona fideuà típica del delta. Entre natura, visites i riures, els viatgers van cloure un dia genial.


Deixa un comentari