El recorregut per la Barcelona de Miró i Picasso

Maig 7, 2018

Un grup de sèniors de Mutuam Activa van passejar el passat 23 de febrer per la ciutat de Barcelona descobrint la relació que van tenir els mestres Pablo Picasso i Joan Miró. Al 1893 naixia en Joan Miró al Passatge de Crèdit i, 2 anys més tard, arribava Pablo Picasso als Porxos d’en Xifré. Molt a prop i molt separats, conviuran en aquesta Barcelona convulsa que els proporcionarà les primeres oportunitats amb emblemàtiques galeries d'art.

L’itinerari va començar mirant al mar per on va arribar Pablo Picasso. A parir d’aquí, el grup es van endinsar per Ciutat Vella, on van trobar els espais de convivència entre Joan Miró i Pablo Picasso. Mentre passejaven, van repassar l’evolució de Barcelona i d’ambdós artistes en relació als esdeveniments del malaurat segle XX. Un itinerari, per tant, que els va fer descobrir la Barcelona de tombant de segle i l’apropiació que en van fer Joan Miró i Pablo Picasso.

Si voleu formar part d'activitats com aquesta per descobrir el nostre patrimoni, consulteu l'agenda trimestral de Mutuam activa.


Deixa un comentari