El Recinte Modernista de Sant Pau, una obra clau en la història de Barcelona

Juliol 17, 2017

Els sèniors de Mutuam Activa van estrenar el mes de juny descobrint el resultat d’un dels processos de rehabilitació més destacats dels últims anys a Barcelona. Es tracta del Recinte Modernista de Sant Pau, l’obra més important de Lluis Domènech i Montaner, un dels arquitectes més significatius d’aquest moviment cultural a Catalunya.

Sant Pau s’ha convertit en un nou espai de referència de la ciutat, en el qual conviuen la història i la innovació. La restauració dels pavellons modernistes, declarats Patrimoni Mundial per la UNESCO l’any 1997, ha permès el desenvolupament d’un interessant programa cultural.

L’espai expositiu del Pavelló de Sant Salvador va permetre al grup de visitants viatjar per la història d’una de les institucions sanitàries més antigues d’Europa. L'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau va néixer el 1.401 de la fusió de sis hospitals que hi havia en aquell moment a Barcelona. Llavors es trobava ubicat al Raval i es coneixia com a Hospital de la Santa Creu. No va ser fins al 1.930 que es van estrenar les instal·lacions actuals. Gràcies a la recent rehabilitació, visitar aquest conjunt arquitectònic tan excepcional és avui una experiència única.

Encara no coneixes Mutuam Activa?Ampliar informació

Deixa un comentari