Descobrint la cultura faraònica amb Mutuam Activa

Abril 7, 2017

Els sèniors de Mutuam Activa es van endinsar el passat 21 de març a l’antic Egipte gràcies a la visita a un gran museu. De la mà d’un guia, el grup va recórrer al llarg de dues hores els diferents espais del Museu Egipci de Barcelona que, inaugurat el 1994, va ser el primer de temàtica faraona de tot l’Estat espanyol.

El centre pertany a la Fundació Arqueològica Clos i va néixer quan Jordi Clos Llombart va decidir exposar al públic la seva col·lecció privada d’una setantena de peces, la majoria relacionades amb el món funerari i las creences religioses. Avui, amb unes instal·lacions de més de 2.000 m2, el museu ofereix un recorregut temàtic per les facetes més rellevants de la civilització egípcia. El museu és un espai excepcional per a tots aquells que sentin una especial predilecció per l’art egipci així, com per la historia dels faraons.

Les activitats guiades de Mutuam Activa són una oportunitat d’aproximar-nos als centres i equipaments culturals en bona companyia. Descobreix la programació per a aquesta temporada al Mutuament.


Deixa un comentari