Descobreix Calaf, una vila mil·lenària

Juliol 18, 2019

El pròxim 30 d’octubre, Mutuam Activa et vol descobrir la vila mil·lenària de Calaf, la qual trobem direcció a Igualada i Lleida, arribarem en ruta amb una breu parada per esmorzar (no inclòs al preu).

Un cop a Calaf, una vila mil·lenària amb molta història, començarem la visita que ens portarà per tots els racons del nucli antic, descobrint el patrimoni de Calaf i coneixent la història fins a arribar als orígens de la població.

Una passejada per gaudir de les vistes panoràmiques des del segon campanar més alt de Catalunya i els miradors del castell, conèixer l’església de Sant Jaume i l’antic hospital de Sant Francesc d’AssÍs i ubicar la primitiva església de Sant Pere del Castell i les muralles. Tot això coneixent els il·lustres personatges de Calaf i les cases senyorials.

Complementarem la visita matinal, amb les recuperades botigues de la Plaça Gran. Visitarem quatre dels quaranta establiments històrics que s’hi trobaven a la plaça fins als anys 50, moment en què amb el trasllat del mercat, les botigues i altres negocis van deixar de funcionar. Gràcies a un ambiciós projecte de recuperació podrem veure la bodega/taverna, l’impremta, l’escola de nens i la merceria/perfumeria de Cal Garriga.

En acabar les visites ens desplaçarem fins al restaurant, on tindrà lloc el dinar i després d’una agradable estona de descans i sobretaula, iniciarem la tornada a Barcelona.

Per no perdre l’oportunitat d’endinsar-te en l’historia d’aquesta vila, reserva la teva plaça trucant al 93 380 09 60 o a través d’un correu electrònic a l’adreça mlopezbrea@mutuam.com

INFORMACIÓ D’INTERÈS

• Lloc i hora de trobada: Ausiàs Marc 39, a les 8:00 h
• Preu mutualista Servei Gent Gran: 50 €
• Preu acompanyant: 55 €


Deixa un comentari