Còrdova, cor d’Andalusia

Desembre 6, 2019

Per acabar l’any, el 30 de novembre, el nostre grup de sèniors procedents de diferents col·lectius i amb la companyia de Mutuam Activa, van emprendre un viatge a terres andaluses, concretament a Còrdova.

La primera parada, no podia ser altra que la Mesquita, actual catedral, la qual és el monument més important de l’occident islàmic i un dels més sorprenents del món. Sense dubte la visita perfecta per donar tret de sortida al recorregut que teníem preparat.

Durant els següents dies vam passejar pels “Patios Cordobeses”, plens de flors i colors i per l’Alcázar dels Reis Cristians a la vora del Guadalquivir. Vam conèixer Écija, una joia de l’arquitectura on es reflecteixen infinitat d’èpoques i la població d’Almodóvar del Rio amb el seu espectacular castell.

Andalusia es va acomiadar de nosaltres amb l’antiga ciutat de Medina Azahara, recentment declarada per la UNESCO com a Patrimoni de la Humanitat, ja que es poden contemplar les seves runes a peus de la Sierra Morena. Quatre dies molt complets i molt ben aprofitats, que ens fan tancar de la millor manera aquest 2019. Fins aviat!


Deixa un comentari