Com la “Internet de les Coses”, sacsejarà la jubilació

Gener 20, 2016

Amb la velocitat i la ràpida adaptació a cada etapa tecnològica, la vida del jubilats del futur (també) estarà modelada per la tecnologia, que a banda de proporcionar beneficis increïbles, farà emergir noves despeses, tant financeres com socials, que caldrà tenir en compte a l'hora de planificar la jubilació. Aquesta tecnologia és coneguda amb el nom de la "Internet de les Coses", que afectarà a tots els àmbits (IoT: Internet of Things). Aquesta tendència tecnològica és pura intel·ligència artificial que enceta l'any 2016 amb força. Moltes empreses ja han començat a preparar-se per treure profit d'un entorn nou, on les coses, els objectes (maquinària industrial, electrodomèstics, cotxes...) podran connectar-se a Internet per a recollir, enviar i rebre dades. Aquí apareix el concepte de "Big Exemple internet de les coses
Data" avui sector emergent i en plena efervescència, que tracta sobre sistemes informàtics que manipulen grans quantitats de dades i que mitjançant la seva anàlisi es prenen decisions.

Diuen que aquesta tecnologia millorarà molt la qualitat de vida de la jubilació...us imagineu un món on tot el que ens envolti, sigui intel·ligent? article en aquest enllaç.


Deixa un comentari