Andorra, més del que creus… història, natura i aventura

Juliol 18, 2019

Mutuam Activa et proposa una escapada diferent a Andorra del 8 al 10 de novembre

L’estat d’Andorra, amb més de mil anys d’història té molt més a oferir que compres. Tot i ser petit pel que fa a extensió, compta amb una sorprenent quantitat de patrimoni artístic i cultural, així com d’envejables paisatges, ja que està completament rodejat d’un entorn natural. Entre les esglésies romàniques, els seus paratges i llacs, podràs gaudir de l’Andorra autèntica.

No deixis passar l’oportunitat de conèixer aquesta cara d’Andorra i reserva la teva plaça, per telèfon o e-mail.

  • Telèfon: 93 380 09 60
  • Correu electrònic: mlopezbrea@mutuam.com

Et deixem l’itinerari de l’escapada per engrescar-te i reservar aquestes dates!

DIA 1:    BARCELONA – ANDORRA LA VELLA

A l’hora indicada, sortida de la nostra parada habitual per iniciar la ruta per carretera que ens ha de portar fins a La Seu d’Urgell i des d’aquí travessant la frontera amb Andorra i endinsar-nos al país dels Pirineus. Arribada a l’hotel, distribució d’habitacions i dinar al seu restaurant.

A la tarda, a l’hora indicada pels nostres acompanyants iniciarem una visita guiada a la capital del país que ens portarà a descobrir alguns dels seus racons més interessants, al voltant de l’Avinguda Meritxell, a banda i banda del riu Valira trobem diferents casals històrics, escultures de Salvador Dalí, Jaume Plensa o Francesc Viladomat, esglésies d’origen romànic com l’església de Sant Esteve i el seu principal atractiu: la Casa de la Vall. Antiga seu del Consell General d’Andorra, fou construïda el 1.580, on actualment a la planta baixa es troba l’administració de justícia i a la primera planta la sala del Consell i una capella dedicada a Sant Armengol. També hi trobem el famós armari de les set claus, amb set panys, un per cada parròquia andorrana.

Acabada la visita disposarem de temps lliure per passejar pels carrers comercials de la ciutat, a l’hora indicada tindrà lloc el sopar a l’hotel, i en acabar, allotjament a les seves instal·lacions.

DIA 2:    RUTA EN 4x4: Llacs i paisatges d’alta muntanya

Esmorzar a l’hotel i sortida amb autocar per traslladar-nos fins a Grau Roig, aquí ens esperen uns vehicles 4x4 totalment adaptats i pilotats per guies de natura especialistes, per portar-nos a descobrir els impressionants paisatges pirinencs i miradors a més de 2.500 metres d'altitud. Un matí per enfocat en respirar aire pur i gaudir del silenci, de la vegetació i dels animals que hi habiten, amb una mica de sort, si encara no estan hibernant, podrem veure alguna de les diferents famílies de marmotes que hi habiten.

Finalitzada la ruta d’alta muntanya, ens trobarem de nou amb l’autocar que ens ha de portar a dinar a una típica borda andorrana. En acabar, trasllat de tornada al centre d’Andorra la Vella per gaudir de la resta de la tarda lliure, no desaprofiteu l’ocasió per explorar els seus carrers i realitzar compres nadalenques.

Sopar i allotjament a l’hotel a l’hora indicada pel nostre guia acompanyant.

DIA 3: ANDORRA LA VELLA: Ruta del Romànic – BARCELONA

Esmorzar a l’hotel i inici de la ruta del romànic que ens ajudarà a descobrir uns dels principals tresors culturals de les Valls d’Andorra, les seves esglésies romàniques. Començarem per la visita del conjunt històric de Sant Romà de les Bons i continuarem amb la visita de l’Espai Columba, un centre d’interpretació de l’art romànic, la capella romànica de Santa Coloma i gaudirem de l’espectacular mapping que han creat a l’interior del monument.

Tornada a l’hotel per dinar, recollir equipatges i iniciar la tornada a Barcelona, parada en ruta per descansar i continuació fins a arribar a la nostra terminal habitual.

PREU
• Preu mutualista Servei Gent Gran: 370 €
• Preu acompanyant: 470 €
• Suplement individual: 60 €
• Assegurança cancel·lació: 18 €

DADES D’INTERÈS
• Dia de sortida: 8 de novembre
• Punt de sortida: Ausiàs Marc, 39
• Hora de trobada: 8.00h


Deixa un comentari