Els aficionats més fidels al dòmino se la juguen a la fase classificatòria de Collserola

Juny 8, 2018
La competida fase classificatòria del Champions Dòmino de Mutuam, que es va celebrar al llarg de tot el matí del 3o de maig, va donar com a finalistes (entre els quaranta participants) les tres parelles i una parella de menció especial, que passaràn a participar a la Gran Final del pròxim dia 12 de juny a l'Auditori AXA, formades per:
1r Lloc: Miquel Blanchart i Antonio No, (Col.legi de Farmacèutics)
2n Lloc: Josep Maria Alias i Gil Roda, (amistats del Sr, Agustí Montal)
3r Lloc Edurad Ticó i Jordi Ribas, (Col.legi de Farmacèutics)
4r Lloc i menció especial per Cesáreo Artiles i Magdalena Riera, (residents dels Apartaments Collserola)
El Centre Residencial Mutuam Collserola acull cada any aquesta fase en què competeixen alguns col·lectius que no formen part de cap casal o centre cívic.
El Champions Dòmino forma part de la Jornada ‘No jubilis la memòria’, que la Fundació Mutuam Conviure organitza des de fa 14 anys per conscienciar sobre la necessitat de preservar aquesta capacitat cognitiva. La Gran Final de l’edició d’enguany, en què es tornaran a trobar les tres parelles classificades, se celebrarà el proper 12 de juny a l’auditori AXA de l’Illa Diagonal.
El dòmino és un dels jocs de taula més populars entre la gent gran i compta amb una tradició de més de mil anys. Malgrat que un dels factors que influeix en l’èxit de les partides sigui l’atzar, també ho són l’ús d’una bona estratègia de joc i la memorització de les fitxes i les jugades. Per això, Mutuam ha apostat pel dòmino com una bona fórmula per activar les funcions cognitives de l’atenció, la memòria i la planificació, però també per potenciar les relacions socials, tal i com s’ha comprovat al centre durant la fase classificatòria.

Deixa un comentari