Visites culturals i intergeneracionals als Centres de Dia per a gent gran de Sabadell del Grup Mutuam

Febrer 3, 2023

Els usuaris i usuàries dels Centres de Dia de Sabadell, equipaments públics gestionats per Grup Mutuam, van tindre un inici d’hivern ple de visites culturals i intergeneracionals.

El Centre de Dia Creu de Barberà, va rebre a les alumnes de segon de batxillerat de l’Institut de les Termes, que van venir a fer una pràctica del treball de recerca. Aquesta pràctica consistia a realitzar una entrevista amb tres usuàries i dos exercicis de memòria. Tot i ser per a les alumnes una visita acadèmica, van gaudir d’aquella estona d’interacció, d’igual manera que ho van fer les usuàries.

Mentrestant al Centre de Dia Torre Romeu, un petit grup de persones usuàries, van fer una visita al Museu de l’Institut Català de Paleontologia Miguel Crusafont de Sabadell. Acompanyats de l’equip de professionals del centre, van agafar plegats el transport públic per arribar al centre de la ciutat. Durant la visita van poder veure restes autèntiques i reproduccions de dinosaures i altres animals i plantes extintes, trobades a la mateixa comarca del Vallès. A més, la visita va tenir una part didàctica on van aprendre de procediments de paleontologia.

Entrat una mica més l’hivern, els tres Centres de Dia ubicats a Sabadell, Creu de Barberà, Torre Romeu i Sabadell Centre, van fer una visita conjunta guiada a l’Espai Xocolata Simón Coll. Aquesta sortida, a més de deliciosa, va afavorir la socialització entre els i les usuàries de tots els centres. En concloure la visita es van dirigir a dinar en grup a un restaurant de la zona molt acollidor.


Deixa un comentari