Una setmana d’activitats per commemorar els 19 anys de vida de la Residència Mutuam Manresa

Setembre 17, 2018

La Residència Mutuam Manresa va celebrar durant diversos dies el seu 19è aniversari. Treballadors i residents no van voler desaprofitar l’excusa que oferia el calendari i van organitzar i participar en diverses activitats per commemorar les gairebé dues dècades d’existència.

Així, durant la setmana del 25 de maig a l’1 de juny, es van dur a terme concursos de karaoke i de receptes de cuina, excursions a Montserrat, diversos tallers i jocs al pati, entre altres activitats lúdiques. Per altra banda, també es van visionar pel·lícules i s’hi va celebrar un festival semblant al d'Eurovisión, que van anomenar Mundovisión. Les actuacions d’aquest esdeveniment les van portar a terme entre tots els treballadors i treballadores.

Per fer una cloenda de les celebracions de l'aniversari que inclogués també als familiar dels residents, se’ls va convidar a un dinar de germanor. L’àpat va consistir d’un pica-pica i una gran paella que es va preparar al pati. Per acabar, els assistents van poder gaudir d’un gran pastís d'aniversari i es va coronar al rei i la reina de la Residència Mutuam Manresa.


Deixa un comentari