La gent gran de Torre Romeu rep a joves voluntaris del projecte SABA

Febrer 12, 2024

El Centre de Dia Torre Romeu per a gent gran, equipament públic situat a Sabadell gestionat per Grup Mutuam, ha rebut a joves voluntaris pel projecte SABA. Aquesta iniciativa té com a objectiu principal proporcionar una formació bàsica als estudiants de les escoles de Sabadell en el context del voluntariat.

Durant tot el curs escolar, cada divendres de 9:00 h a 13:00 h, dos alumnes de 4t d'ESO dels instituts Casablancas i Agustí Serra s'implicaran en aquest projecte, oferint suport en les activitats del centre i participant en sortides comunitàries.

En primer lloc, la inauguració va constar d’una primera sortida amb el grup d'alumnes involucrats juntament amb els usuaris del centre. El Mercat Central de Sabadell va ser el destí triat per aquesta primera aventura. L'experiència va resultar molt enriquidora per a tots els implicats, proporcionant moments de benestar i plaer a través d'estímuls sensorials i records compartits.

Tot seguit, la segona sortida es va enfocar en explorar el barri local i visitar un acollidor bar gestionat pel fill i la neta d'una usuària del centre. L'amabilitat dels amfitrions va ser extraordinària, convidant a tots els participants a compartir un cafè i deixant un record durador d'aquesta experiència.

En resum, el projecte SABA ha començat amb pas ferm, prometent beneficis significatius tant per als residents del centre com per als joves voluntaris implicats. L'expectativa és veure com aquesta iniciativa continua enriquint les vides de tots els participants.

Torre Romeu rep joves Projecte SABA

Deixa un comentari