La Sardana es va sumar amb tallers variats al Dia de la Salut Mental

Novembre 14, 2023

En un esforç per promoure el benestar mental i desestigmatizar les malalties mentals, la Llar-Residència Salut Mental La Sardana es va sumar a l’octubre a commemorar el Dia de la Salut Mental. La celebració va ser especialment memorable, ja que es van dur a terme una sèrie de tallers variats per a enriquir el cos i la ment.

D’una banda, l’Ajuntament de Manresa va tenir la iniciativa d’organitzar un emocionant taller de teatre al carrer. Residents i familiars van tenir l'oportunitat de submergir-se en el món de l'expressió artística i la creativitat. El taller els va proporcionar una experiència única que va fomentar la connexió social i l'expressió emocional.

D’altra banda, la Sardana va dur a terme uns tallers de risoteràpia. Aquesta tècnica té com a objectiu utilitzar l’humor i el riure per ajudar a alleujar el dolor, l’estrès i els sentiments negatius. El taller va ser tot un èxit gràcies al riure contagiós dels i les residents. Aquest va ajudar a crear un ambient alegre i relaxat que va contribuir a la millora de l'estat d'ànim i el seu benestar.

Tots dos tallers no sols van oferir moments d'alegria i diversió, sinó que també van servir com a recordatori de la importància de cuidar la salut mental en un dia tan especial. Els participants van expressar la seva gratitud per l'oportunitat de participar en activitats que no sols van beneficiar el seu benestar mental, sinó que també van enfortir els llaços comunitaris

Tallers Dia Salut Mental La Sardana

Deixa un comentari