Taller de panellets per recordar a Les Franqueses

Novembre 17, 2017

Amb la tardor s’acosta Tots Sants, temps de castanyes, moniatos i panellets en la nostra cultura. Els tallers de cuina que organitzem en aquestes dates són una oportunitat perquè les persones grans recordin com celebraven l'1 de novembre, com feien els panellets a casa, les trobades familiars i els moments especials, així com per compartir amb els companys aspectes significatius en la seva vida.

A la Residència Les Franqueses, propietat de la Fundació privada de la Gent Gran de Les Franqueses del Vallès gestionada per Mutuam, ho saben prou bé i cada any els residents s’animen a elaborar panellets de manera artesanal i amb diferents gustos: cacau, cafè, codony, coco, ametlla i pinyons... En veure’ls acabats se senten molt orgullosos i satisfets de la feina feta i amb moltes ganes de provar-los.

L’objectiu d’aquesta activitat és, doncs, reforçar l’autoestima dels residents fent-los protagonistes, recordar receptes tradicionals i fomentar la comunicació i la relació entre els membres de la residència. A més de, com no, passar una estona agradable tots junts, residents, familiars, voluntaris i professionals, i fer alguna fotografia divertida per reviure el taller.

Encara no coneixes la Residència Les Franqueses?Ampliar informació

Deixa un comentari