Sopar d’estiu per als treballadors, a la Residència Vila-seca

Juliol 28, 2017

Un cop més, la Residència Vila-seca ha convidat tots els treballadors del centre, de Boris - l’empresa de cuina - i d’Onet - l’empresa de neteja -, a gaudir d'un sopar a la fresca. Va ser el passat 14 de juliol i la temàtica no va ser tan "horrorosa ni tenebrosa" com la de l'any passat, sinó que en aquesta ocasió va ser una nit molt blanca. L'ambient chill out i eivissenc, la llum i el color blanc van ser els protagonistes de la trobada.

A més a més, el sopar va estar immers en un joc. 40 persones organitzades en 4 grups havien de treballar en equip per resoldre l'enigma de la nit. Cadascun d’ells va disposar de 13 minuts per restar a l'habitació que havien d'investigar. Es tractava, doncs, del que es coneix com scape room, un joc on es posen sobre la taula competències com l’organització, la tolerància, el respecte, l’escolta activa, l’agilitat i, sobretot, la capacitat de treball en equip.

El sopar va ser tot un èxit i hi va haver un clima càlid i agradable. La diversitat en els grups va permetre que els treballadors es poguessin conèixer més i millor entre ells. Tothom es va mantenir a l'espera fins al final del joc i, un cop resolt, va arribar el moment de la zona chill out i els còctels van passar a ser els coprotagonistes.


Deixa un comentari