La Residència Molí-Via Favència es posa en la pell de les persones residents a través de la tecnologia

Maig 13, 2021

El personal de la Residència Molí-Via Favència, equipament públic que gestiona Grup Mutuam al barri de la Prosperitat, es va posar en la pell de les persones residents, a través del vestit de simulació d’edat MAX. Aquesta tecnologia prové de Biel Consulting, una entitat que proveeix serveis d’innovació per a millorar l’envelliment i la qualitat de vida en les persones grans.

L’equip va poder gaudir d’un curs per a posar-se en la pell de la gent gran amb limitacions. Això és atès que aquest vestit està modulat per a tenir en compte les diferents evolucions del procés d’envelliment. Basat en diversos estudis científics de diferents disciplines, permet canviar la perspectiva i percebre l’entorn i el mateix cos de qui ho porta, des del punt de vista d’una persona amb limitacions.

Les i els professionals, ja eren conscient de la importància de tenir un envelliment saludable i actiu, però després d’aquesta l’experiència la idea va quedar reforçada. Una estona molt interessant per a conscienciar-nos de les necessitats i requeriments de les persones grans que atenem.


Deixa un comentari