Revetlles de Sant Joan amb gust festiu i tradicional als centres de Grup Mutuam

Juliol 6, 2018

Els centres i residències de Grup Mutuam van viure amb intensitat la revetlla de Sant Joan. Com en totes les celebracions, a la del solstici d’estiu, no hi van faltar els rituals i activitats tradicionals.

El Centre Assistencial Mutuam la Creueta es va preparar durant tot el dia per a aquesta festivitat. Van organitzar-hi un ball en què residents, familiars i treballadors van poder cantar i moure l’esquelet al ritme de les cançons d’ahir i d’avui, interpretades pel grup Penta-grama. Entre ball i ball, tothom va poder recuperar forces amb un tall de coca de Sant Joan, que alguns residents havien preparat en un taller, acompanyada d’una copeta de cava.

A la Residència Les Franqueses, propietat de la Fundació Privada de les Franqueses del Vallès per a la Gent Gran, gestionada per Mutuam, també van ser els residents qui van posar les mans a la massa per fer les coques de Sant Joan. A la revetlla, no hi va faltar tampoc un participat ball, que va estar dinamitzat per l’animador Francesc.

Al Centre Residencial Mutuam Collserola, el Sant Joan va estar protagonitzat per un concert de gospel de la banda Cool & the band, formada per membres de la unitat d'estimulació neurològica, residents de Collserola i, com a novetat d'aquest any, el director del centre acompanyant-los amb la guitarra. Després, tothom va sortir a la terrassa de la planta baixa per gaudir de música, ball, coca i petards i per fer el tradicional brindis per celebrar conjuntament residents, professionals i familiars l'inici de l'estiu.

Els centres de dia de Grup Mutuam també van sumar-se a les celebracions. A la Creu de Barberà, es va fer un berenar amb coques boníssimes i es van llançar uns petards gaudint del sol a la terrassa. A Torreromreu, van gaudir d'un matí especial escrivint els desitjos per a aquest any per cremar-los després a la foguera, tot amenitzat amb música, coca i una mica de petards. Els usuaris de Nova lloreda, per segon any, es van posar mans a l'obra i van participar en un entretingut taller per elaborar la seva pròpia coca de Sant Joan acompanyats de música popular. Al centre de dia de Sabadell van gaudir d'una tarda especial en què un grupet d'usuaris va sortir al carrer a llançar petards. Després d'això, van menjar coca i van ballar durant una estona al son de la música.


Deixa un comentari