Una revetlla de Sant Joan plena de gresca i unió als centres de dia i residències per a gent gran de Grup Mutuam

Juliol 12, 2022

Sant Joan, la nit més llarga de l’any és tot un esdeveniment, molt esperat per totes les persones residents i usuàries de les residències i centres de dia de Grup Mutuam. Enguany, tothom ha pogut gaudir de la revetlla amb coques, bengales i molta gresca.

Els i les usuàries dels Centres de Dia gestionats per Grup Mutuam, van reunir-se per menjar coca de diferents tipus i per decorar el centre.

A La Residència Les Franqueses van aprofitar per fer tallers de coques, fent que tothom participés en la seva elaboració. La Residència Jaume Nualart equipament públic, va acompanyar els dolços típics amb bengales. 

La Residència Mercat del Guinardó, centre públic gestionat per Grup Mutuam, va optar per una revetlla més lúdica. L’equip de professionals va organitzar un seguit d’activitats, jocs i concursos de ball per a la seva gent gran.

A la Residència Rubí, Molí-Via Favència, Vila-seca i Mutuam Manresa, van aprofitar les seves terrasses i patis per convidar a residents i famílies a uns balls, petards i aperitiu, i els de Tarragona van tenir fins i tot concerts.

Una revetlla plena de diversió, tradició i bona companyia.   


Deixa un comentari