Els centres i residències de Mutuam en contra la violència masclista

Novembre 25, 2023

Avui, 25 de novembre és el dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra la Dona i els centres i residències del Grup Mutuam han volgut aixecar la veu.

Durant els dies previs, tots han penjat un pòster reivindicatiu, per tal de donar visibilitat al dia. Actualment la violència contra les dones continua sent una de les violacions dels drets humans més estesa i generalitzada en el món, per això cal aixecar la veu.

A més, alguns centres van fer altres activitats relacionades amb el dia, com el Centre de dia Torre Romeu, ubicat a Sabadell. Aquest va realitzar una activitat dirigida a dones conjuntament amb el Centre Cívic de Torre Romeu. El taller tenia com a objectiu extreure i plasmar frases en contra de la violència cap a la dona i com a agraïment a la participació, el centre cívic va obsequiar a les participants de l’activitat amb una totebag reivindicativa.

Durant el dia d’avui, amb motiu del dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra la Dona, el centre cívic Torre Romeu penjarà les frases resultants de l’activitat.


Deixa un comentari