Les Residències de Grup Mutuam amb el Dia Mundial de l’Alzheimer

Setembre 30, 2022

La gent gran de les residències de Grup Mutuam van commemorar el Dia Mundial de l’Alzheimer amb un seguit d’iniciatives i activitats que anaven en línia a visibilitat aquesta malaltia.

La Residència Jaume Nualart, equipament públic gestionat per Grup Mutuam a Cornellà, va proposar a la gent gran del centre, una setmana plena d’activitats que estimulaven la memòria a través dels cinc sentits, com a fil conductor. Entre elles, un memory, bingo especial, descobrir el lloc d’origen amb tecnologies i un espectacle de màgia de la maga Joana Andreu. A més, es va fer una exposició de la importància que tenen dels cinc sentits en l’estimulació de la memòria, amb 5 estands un per a cadascun amb material interactiu. La jornada va concloure amb l’enviament d’un detall a les famílies, un ramillet de lavanda i romaní amb l’eslògan "Estimulem els sentis, frenem l'Alzheimer".

La Residència Font Florida, equipament públic gestionat per Grup Mutuam al barri de Sants, i la Residència Les Franqueses, a banda d’activitats van fer murals. Font Florida va fer-ne dos, un de consells per a millorar la comunicació amb una persona que pateix Alzheimer i un altre com a reclam. Mentre que Les Franqueses va optar per imatges plenes de missatges esperançadors.

A la Residència Rubí, equipament públic gestionat per Grup Mutuam, també es van fer murals amb frases dedicades a totes aquelles persones i familiars que pateixen aquesta malaltia i a més, s’han sumat a la campanya de Kern Pharma “Un abrazo por el alzheimer”, el qual va fer que el centre s’omplís d’abraçades i somriures.


Deixa un comentari