Les residències per a gent gran de Mutuam donen la benvinguda al 2024

Gener 8, 2024

La gent gran de les residències de Grup Mutuam va donar la benvinguda l’any 2024 amb raïm i activitats variades, però sobretot amb bona companyia.

Cada centre va viure les campanades a la seva manera, el Centre Assistencial Mutuam Collserola per exemple, les va seguir a través de la ràdio, de manera semblant que el Centre Assistencial Mutuam La Creueta, els quals va muntar la celebració al menjador i no va faltar cotilló, música, raïm i cava.

Per una altra banda, la Residència Mercat del Guinardó equipament públic gestionat per Grup Mutuam a Barcelona, van organitzar una festa amb ball i berenar. Ben entrat el 2024 la coral del centre va cantar unes nadales i es van fer diferents jocs psicomotrius.

La Residència Les Franqueses, propietat de la Fundació Privada Les Franqueses del Vallès, a més de prendre raïm i cava, van gaudir de diverses actuacions en viu. Les cançons del Grup Somriure, la Coral Franquesina i del grup ‘La Década de los 60’ es van complimentar a la perfecció amb un taller de galetes, les quan van quedar boníssimes.


Deixa un comentari