La Residència Sant Cugat per a gent gran celebra el seu 31 aniversari amb una setmana plena d’activitats

Abril 14, 2023

L'última setmana de març, la Residència Sant Cugat per a gent gran, equipament gestionat per Grup Mutuam, va celebrar el seu 31 aniversari amb els i les residents i tot el seu equip de professionals. El centre, va organitzar una sèrie d'activitats durant la setmana, amb el fi de festejar l'aniversari i passar una gran estona plegats.

Per una banda, es va disposar a la gent gran de Mutuam en petits grups i es van fer jocs lúdics a l'aire lliure, com la caça de pilotes amb xarxes o bitlles. Seguidament, es va fer una barbacoa que va permetre compartir una estona junts gaudint d'un bon dinar.

D'altra banda, per aquells i aquelles residents amb limitacions de mobilitat, es va dur a terme una sessió de teràpia amb gossos. Aquesta té per objectiu estimular la ment, la socialització i millorar l'estat d'ànim, i els resultats obtinguts van ser molt positius.

Finalment, el divendres 31, es va fer acte oficial i es va convidar a tothom a assistir: professionals, familiars, residents i al tinent d'alcaldia. Primerament, la directora de la Residència i Centre de Dia Sant Cugat, Pilar Arjona, va fer un discurs commemoratiu molt especial. Després, es va fer una petita actuació i posteriorment una xocolatada. En definitiva, va ser una celebració memorable que tots i totes van gaudir molt.


Deixa un comentari