La Llar-Residència Salut Mental La Sardana gaudeix d’un mes de març amb música Gòspel i exercici a la natura

Març 24, 2023

El mes de març ha vingut ple d’activitats per a les persones residents de la Llar-Residència Salut Mental La Sardana. L’exercici i la música s’han convertit en les principals activitats entre els residents i totes dues venien acompanyades d’un context molt especial.

Per un costat, amb motiu del Dia Mundial de la Natura, un grup d'usuaris i usuàries van aprofitar per fer una sortida fora del centre, amb l'objectiu de connectar amb l'entorn i la natura que els envolta.

De bon matí, varen anar a un dels espais més emblemàtics de la ciutat de Manresa: el Parc de l'Agulla. Aquest, està conformat per un gran estany i un gran espai d'oci i lleure, perquè tothom el pugui gaudir. Un cop allà, es van dedicar a fer esport a l'aire lliure, interactuant així amb la natura del parc i commemorant el motiu de la diada.

D’altra banda, el centre va rebre una visita molt especial del popular grup The River Troupe Gospel. Es va organitzar un petit concert en el qual tots i totes les residents i les seves famílies estaven convidats. Va ser una vetllada molt íntima i divertida en la qual tothom va passar una gran estona sentint les veus i cantant les melodies. A més, en acabar el concert, els residents van tenir el detall d'acostar-se a donar les gràcies i a conèixer al grup.

Residència Salut Mental música i exercici

Deixa un comentari