La Residència Mercat del Guinardó celebra el seu 7è aniversari

Novembre 30, 2023

Aquest mes, la Residència Mercat del Guinardó, equipament públic per a gent gran gestionat per Grup Mutuam, es va trobar immersa en una celebració plena d'alegria i gratitud amb motiu del seu 7è aniversari. Tant residents, familiars com el grup de professionals, es van unir per a commemorar aquesta ocasió significativa amb esdeveniments i activitats especials durant la setmana.

La celebració es va iniciar amb una destacada actuació de violí de música clàssica, que va captivar a tots els presents, creant un ambient emotiu i enriquidor. A més, la residència va tenir l'honor de rebre a un músic en viu que va brindar una actuació única, delectant als assistents amb el seu talent. L'entreteniment va continuar amb un bingo especial on els i les residents van participar activament, sumant riures i experiències compartides.

D'altra banda, al llarg de la setmana, es van dur a terme diversos jocs que van fomentar la interacció, la participació i l'esperit festiu entre les persones usuàries. Per acabar l'aniversari del centre, es va rebre la visita del mossèn, proporcionant un toc espiritual i reflexiu a la celebració. En general, va ser una setmana plena de diversió i moments memorables pel centre i la gent gran!


Deixa un comentari