La gent gran de la Residència Molí-Via Favència celebra el 8è aniversari del centre

Març 31, 2023

La setmana del 13 al 17 de març, va ser rebuda de forma molt especial per la gent gran de la Residència Molí-Via Favència, equipament públic que gestiona Grup Mutuam a Barcelona, ja que coincidia amb el 8è aniversari del centre.

Amb motiu de celebració, durant la setmana es va organitzar una programació d’activitats totalment diferent i divertida per a les persones residents. A més, es va aprofitar per decorar les diferents parts del centre, com per exemple l’entrada, amb garlandes i globus, creant així un ambient festiu i colorit.

Per començar la setmana, el dimarts 14 de març, es va organitzar una sessió de cinema amb els i les residents, a la qual s’hi van sumar els usuaris i usuàries del Centre de Dia Molí-Via Favència. La pel·lícula escollida va ser “El abuelo tiene un plan”, una comèdia clàssica dels 70, protagonitzada ni més ni menys que pel famós actor Paco Martínez Soria. A més, es van repartir crispetes i sucs a tots els participants, gaudint així d’una experiència cinemàtica completa.

El dimecres 15, es va fer una tarda de bingo molt especial on va participar tothom, usuaris i residents, passant una gran estona plegats. Seguidament, el dijous 16, va ser el dia estrella. Durant el matí, es van fer activitats dinàmiques com danses de balls populars, on es va convidar a participar a les famílies i professionals. Cap al migdia, després de un matí ple de coreografies, tots i totes van poder gaudir d’un dinar especial d’aniversari.

Així doncs, la setmana va ser molt significativa per a la Residència Molí-Via Favència, i no només pel seu 8è aniversari, sinó pel retorn a la normalitat després de la llarga pandèmia generada per la Covid-19. Tot i que igualment es van mantenir les mesures sanitàries, com la mascareta i la ventilació de les sales, han retornat a fer activitats tots junts, a gaudir i a riure, i això val més que qualsevol celebració.


Deixa un comentari