La Residència Font Florida va col·laborar amb el projecte d’acció comunitària Radars de l’Ajuntament de Barcelona

Juliol 13, 2023

La Residència Font Florida, equipament públic gestionat per Grup Mutuam, a través de la col·laboració amb el Centre Cívic Font de la Guatlla, va estar convidada a col·laborar amb el projecte d’acció comunitària Radars de l’Ajuntament de Barcelona i a assistir a la primera trobada del barri.

Aquest projecte aborda la solitud no desitjada de les persones grans que avui dia té un impacte en la seva salut i qualitat de vida. Per fer-ho, s’involucra a tota la comunitat, creant una xarxa sensible i respectuosa. Aquesta està formada per radars: veïns i veïnes, comerços, farmàcies i centres de salut. A partir d'aquesta es busca que les persones majors puguin tornar-se a vincular a la vida col·lectiva.

La primera trobada, la Festa Radars Font de la Guatlla, es va celebrar al maig, a on es van aplegar gairebé 100 persones. La Residència Font Florida va tenir l'oportunitat d'assistir per donar a conèixer la iniciativa entre les seves persones usuàries i veïnat del barri. L'acte es va obrir amb una activitat d'animació a càrrec de l'Equip Tècnic del Centre Font Florida. Aquesta consistia en un Pasapalabra Musical que va fer recordar i cantar a tothom que hi havia. En acabar, persones usuàries i familiars van poder gaudir de l'actuació del grup musical Reviu Cantant, que els van enlluernar amb les seves increïbles veus.

Un matí diferent, a on es va assolir l’objectiu de donar a conèixer el projecte al barri, sense deixar de banda la diversió i els somriures.


Deixa un comentari