La Residència Font Florida i els Centres de Dia per a gent gran escalfen motors pel Carnestoltes

Febrer 24, 2022

La Residència Font Florida de Barcelona i els Centres de Dia Creu de Barberà de Sabadell i Nova Lloreda de Badalona, equipaments públics per a gent gran gestionats per Grup Mutuam, ja estan preparats per celebrar el Carnestoltes.

Cada celebració gran que es fa als centres, porta els seus preparatius. I és que als centres i residències no només es viu la festivitat un únic dia, la celebració comença dies abans amb la decoració del centre, l’elaboració del material, les disfresses i molt més. Les persones usuàries i residents gaudeixen d’aquesta fase de preparació tant com del dia assenyalat. Això no és d’estranyar si el dia indicat s’arriba amb una decoració espectacular com la de la Residència Font Florida. Aquest any està tematitzada en els pirates del mar del sud i tenen mil i una activitats preparades com cerques del tresor, jocs amb la tripulació, cinema pirata i més.

Mentrestant, als centres de dia s’estan afanyant per tindre a punt totes les disfresses i màscares pel cap de setmana. Aquestes, plenes de color i vida donaran el toc de diversió a aquest carnestoltes de mascaretes.


Deixa un comentari