Rehabilitació a la fresca del pati de Mutuam Manresa

Setembre 12, 2017

A la Residència Mutuam Manresa, aposten per treure profit als avantatges de disposar d’espais a l’aire lliure, i l’estiu és una bona època per traslladar-hi algunes de les activitats quotidianes i portar-les a terme en un ambient més fresc. Per això, l’Alexandra, responsable de la rehabilitació, va decidir impartir les seves sessions d’exercicis al pati interior. Aquest espai esdevé quan arriba el bon temps punt neuràlgic del centre. Als matins, com que hi ha ombra, és el lloc on els usuaris surten a prendre la fresca i on reben visites, llegeixen el diari o gaudeixen d’un refresc.

En aquest sentit, perquè els usuaris poguessin fer una de les seves activitats preferides en un entorn agradable i diferent a l’habitual, s’han traslladat al pati les paral·leles, les bicicletes estàtiques, les pilotes i altres eines que es fan servir per a la rehabilitació. Les auxiliars, per la seva banda, han treballat amb les persones que necessiten estímuls sensorials i una atenció més personificada la part més lúdica.

La iniciativa està beneficiant tothom. La resta de professionals han pogut observar de més a prop el treball tan important que porten a terme els companys i companyes amb els avis, que han fet activitats que per a molt són fàcils i quotidianes però que per a ells requereixen esforç, tenacitat i concentració. Els residents també estan contents i agraïts, ja que durant aquests mesos de calor poden continuar amb les activitats de rehabilitació i alhora, beneficiar-se del canvi d’aires, fet que comporta poder normalitzar el seu dia a dia en llocs diferents als habituals.

Encara no coneixes la Residència Mutuam Manresa per a gent gran?Ampliar informació

Deixa un comentari