Receptes de cuina i gastronomia a la Residència Mutuam Manresa

Juny 8, 2015

Gràcies a la col·laboració dels companys i companyes de l'empresa Serunion es va organitzar un taller molt original de receptes de cuina que es va desenvolupar en dos dies. Aquesta empresa s'ocupa de de la restauració als centres de Grup Mutuam i entre altres elaboren totes les dietes personalitzades dels residents amb necessitats concretes, i també elaboren a la cuina del centre tots els àpats diaris.

En el primer dia de taller, els usuaris de la Residència Mutuam Manresa i de la Llar-Residència La Sardana per a malalts mentals, van passar una estona distesa, recordant els plats que es feien a casa seva. Les treballadores de Serunion, van prendre nota de les diferents receptes que comentaven els residents, amb l'objectiu de triar un primer plat, un segon plat i postres d'entre totes, per fer-los per dinar. A banda, van oferir també una gran taula amb tot a mena de productes (plàtans, canyella, pebrots, alls...) que va aconseguir estimular tots els sentits de tothom.

El segon dia de taller va ser més lúdic i varen jugar al tradicional joc de l'oca, d'una forma diferent, utilitzant diferents aspectes del menjar, frases fetes populars, informació sobre productes. Ben distrets, els cuiners van sorprendre a tothom anunciant els plats guanyadors, informant a tothom del menú que degustarien:

  • Faves a la Catalana (Grup dels Dolfins)
  • Pollastre al forn (Grup de la Mediterrània)
  • Maduixes al gust, amb nata, sucre o suc de taronja (Grup de Les Maduixes)

Com a reconeixement de la seva participació, a cada participant se li va lliurar un diploma i un pica-pica  va concloure aquesta activitat amb la felicitació de la resta de companys del centre!


Deixa un comentari