Professionals de Manresa de curs a Sant Sebastià, sobre el Model d’Atenció Centrada en la Persona

Setembre 8, 2015

El grup de professionals del Centre Residencial Mutuam Manresa, encarregat de la implementació del Model d'Atenció Centrada en la Persona, va assistir a un curs sobre aquest model que es va celebrar a Sant Sebastià els dies 27, 28 i 29 de juliol a la Universitat del Pais Basc, en el marc dels cursos d'estiu i aprofitant la coincidència amb alguns dies de vacances. Al llarg de tres dies van escoltar les aportacions d'experts sobre aquest model des de diferents àmbits.

Entre les aportacions, cal destacar la importància de l'avaluació dels serveis, del Sr. Jose Muñiz, llicenciat en psicologia per la Universitat d'Oviedo. Molt interessant va ser la ponència del Sr. Javier Yanguas, doctor en psicologia biològica i expert en tot el que fa referència a l'anàlisi i avaluació del treball realitzat als centres. Una de les ponències més esperades va ser la de la Sra. Mª Teresa Martinez molt vinculada a la promoció del Model d'Atenció Centrada en la Persona.

Els professionals de la residència geriàtrica de Manresa va coincidir amb dos experts:  Josep Vila i Helena Hernández, de la Fundació Alzheimer Catalunya, amb els que van comentar la feina que s'està portant a terme en aquest àmbit, en el Centre Residencial Mutuam Manresa.

Com no podia ser de cap altra manera, van trobar temps per visitar la internacional ciutat de Sant Sebastià i gaudir de la seva gastronomia i la seva història.

Mutuam Manresa de seminari

Per concloure aquest interessant periple, destacar la satisfacció de les sis professionals desplaçades a Sant Sebastià (Judith Bardeli, infermera, Montse Camprubí, directora de la residència, Mercè Casè,  auxiliar, Alexandra Rodríguez, fisioterapeuta, Alba Ruiz, treballadora social i Mª Rosa Solernou, auxiliar) que esperen repetir de nou aquesta experiència per a millorar l'atenció als seus residents, usuaris i col·legues.


Deixa un comentari