Presència de la Residència Vila-seca a les Jornades Interdisciplinars Catalanes de residències, per a gent gran

Març 19, 2015

El passat 13 y 14 de març 2015 es va celebrar a Barcelona la 9a Edició de les Jornades Interdisciplinars Catalanes de Residències de Gent Gran organitzades pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB), el Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (CODTS), l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona (ICAB), el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) i el Col·legi de Terapeutes Ocupacionals de Catalunya (COTOC).

La Residència Vila-seca va col·laborar amb la presentació d'un pòster, creat per Ivana Expósito (infermera especialista en geriatria- RHS) i Yolanda Domènech (coordinadora d'auxiliars), on va quedar ben reflectit com és el Model d'Atenció Centrat en la Persona com a mètode per a compartir experiències amb una metodologia molt concreta.

L'objectiu d'aquestes jornades era la de donar resposta a les necessitats de formació dels professionals, tenint en compte les demandes fetes en anteriors edicions i donar a conèixer les darreres novetats del nostre sector, a banda, és clar, de l'intercanvi d'experiències en l'atenció a les persones grans, des de les diferents vessants de l'abordatge interdisciplinari. Molt interessant!

La Residència Font Florida va participar en una de les taules rodones : Atenció centrada en la persona; un model aplicable, amb el títol: “És possible aplicar el ACP des de la figura del gerocultor?”


Deixa un comentari