Participació de la Residència Mutuam Manresa a la fira Expobages 2015

Juny 9, 2015

Ja fa  34 anys que a la ciutat de Manresa es celebra la Fira Multisectorial Expobages, amb l'objectiu d'obrir les portes d'empreses i entitats a tota la població.  Al llarg de tot el passeig Pere III i al bell mig de Manresa s'aixequen i munten els expositors de comerciants i entitats de diversos àmbits. Enguany des de l'estand de Xarxa d'Inclusió Social de l'Ajuntament de Manresa, de la qual la Residència Mutuam Manresa en forma part, el centre hi va estar present.

Fa 30 anys l'Ajuntament de Manresa, va proposar-se la creació d'una xarxa d'inclusió social, atés que observava que moltes entitats de la ciutat, realitzaven tasques que facilitaven la inclusió social a persones amb dificultats per trobar el seu lloc a la ciutat. Així va ser com l'Ajuntament de Manresa va constituir aquest grup divers, on el punt en comú és el coneixement de la realitat social de la ciutat i la possibilitat d'optimitzar els recursos: associacions de veïns, associacions de familiars, serveis d'acompanyament al dol, centres culturals, etc. Concretament des de la Residència Mutuam Manresa s'actua per a la inclusió, tant de persones amb malaltia mental, com per a la gent gran, i gràcies a aquesta fira multisectorial se'n pot fer difusió de les seves aportacions i de les entitats que hi formen part.

Aquesta ha estat una vivència molt positiva, per part de les persones que han pogut dedicar part del seu temps a col·laborar en la fira i esperem participar de nou l'any vinent.

 


Deixa un comentari