Mutuam Collserola celebra les festes amb algunes novetats en el programa d’activitats

Gener 25, 2018

El desembre es va viure animadament al Centre Residencial Mutuam Collserola ja abans que comencés el Nadal. El matí del 19 de desembre, dos grups de 5è de primària de l'escola dels salesians, va visitar la residència, com cada any, per cantar als usuaris les tradicionals nadales i així compartir una activitat intergeneracional en què tant petits com grans poden gaudir-se mútuament i celebrar les festes de nadal. L’objectiu per al 2018 és organitzar de manera més regular activitats intergeneracionals, que tenen molt bona acollida, per poder realment treure profit dels beneficis que tenen aquests contactes entre persones de diferents generacions i, alhora, retornar a la gent gran un dels molts papers que tenen a la societat: la de transmetre coneixement, història, tradicions i la seva experiència.

El dia següent, van fer el tradicional berenar familiar, aquest any acompanyat per una actuació de màgia del mag Raul. Els usuaris es van reunir al menjador de planta baixa a per veure un espectacle en què van participar també treballadors, familiars i residents. Els assistents van poder gaudir de bon menjar, la companyia dels seus familiars i el tradicional brindis per desitjar unes bon Nadal.

Treballadors de la Residència interpretant els Pastorets
Treballadors de la Residència interpretant els Pastorets

Aquesta ha sigut l'activitat més ben valorada de totes les programades per al Nadal, ja que han estat molts els professionals que hi han participat: equip tècnic i directiu, infermeria i auxiliars. Els residents no van saber fins al dia de la representació que eren els treballadors qui interpretarien els pastorets. Entre tots, van adaptar el guió, crear el decorat, elaborar i interpretar la música i representar els personatges de la coneguda obra.

Un altre projecte nou d'aquest nadal ha estat el de muntar una paradeta amb manualitats fetes pels residents i treballadors del centre per recollir diners per a la Marató de TV3 i aportar un granet de sorra en la recerca sobre les malalties infeccioses. La paradeta es va col·locar al davant del centre per poder fer visible la seva tasca.

Parada de la Marató
Parada de la Marató

 

 

 

 

 

 

 

Encara no coneixes el Centre Residencial Mutuam Collserola?Ampliar informació

Deixa un comentari