Mutuam celebra la Feria de Abril a les residències

Maig 21, 2019

Algunes de les residències i centres gestionats per Grup Mutuam van celebrar la tradicional Feria de Abril amb els seus usuaris, que van gaudir d’una jornada diferent i plena de detalls típics del folklore andalús.

A la Residència Jaume Nualart, a Cornellà, es van celebrar els aniversaris del mes amb el grup de sevillanes de la institució. Els usuaris van gaudir d’una festa molt diferent a les habituals i d’una estona d’allò més divertida.

El passat 3 de maig, el Centre de dia Enric Casanovas, a Barcelona, va rebre de bon matí la visita del grup de sevillanes del Casal de Gent Gran Prosperitat. Tots els presents van gaudir d’una estona molt entretinguda que es va tancar amb un deliciós pica-pica.

Per la seva banda, el dijous 9 de maig, la Residència Les Franqueses va ser decorada amb ornaments típics andalusos. També els residents van lluir detalls relacionats amb la celebració: les senyores van dur una flor molt vistosa al cabell i els senyors un barret tradicional andalús. Posteriorment, es va servir un dinar temàtic sevillà que consistia d’un aperitiu, gaspatxo, ‘migas’, most i crema de llimona. La tarda va estar amenitzada pel grup de sevillanes del Casal de Corró d’avall, pel Coro Rociero de Bellavista i per una degustació de productes típics andalusos. La jornada es va tancar amb tots els presents entonant la tradicional ‘Salve Rociera’.

En definitiva, els usuaris dels centres gestionats pel Grup Mutuam van poder gaudir d’una festivitat diferent amb motiu de la tradicional ‘Feria de abril’ sevillana, el que va deixar un dia ple de records i amb moments inoblidables per a tots els participants.


Deixa un comentari