Alumnes i residents de Vila-Seca comparteixen moments de bellesa

Gener 31, 2024

Fa poc, la Residència Vila-Seca per a gent gran va acollir amb entusiasme la primera trobada d'un nou projecte col·laboratiu "Posa't Guapa/o". Aquest va reunir a 16 alumnes del Programa de Formació i Inserció (PFI) de Perruqueria i Estètica de l'Institut Cal·lípolis de Tarragona, junt amb els i les residents del centre.

La iniciativa tindrà lloc dues vegades al mes a la pròpia residencia. Aquesta, té com a objectiu brindar als i les estudiants l'oportunitat d'aprendre, practicar i compartir les seves habilitats amb la gent gran. Les activitats inclouen una àmplia gamma de serveis, com pentinats, depilacions facials, talls de cabell per a homes, manicures i massatges a les mans. Tot això amb la finalitat de proporcionar al grup d'usuaris un moment de qualitat, benestar i atenció personalitzada.

La primera trobada va superar les expectatives, creant un ambient de felicitat i connexions positives entre alumnes i residents. Durant dues hores, el grup d'estudiants va brindar moments de bellesa i solidaritat, establint una atmosfera motivadora i concentrada. Més de 25 residents van tenir l'oportunitat de compartir aquest moment tan especial.

En resum, aquesta iniciativa destaca no només per la seva contribució a la desmitificació de tòpics sobre la vellesa, sinó que també promou la solidaritat entre dues generacions que sovint semblen distants, demostrant que es poden crear interaccions intergeneracionals enriquidores.


Deixa un comentari