Un mes ple d’activitats als centres de Grup Mutuam en commemoració del Dia Internacional de la Gent Gran

Novembre 2, 2021

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran, el mes d’octubre va omplir de diverses activitats els centres per a gent gran de Grup Mutuam. Aquest mes, es busca fer reflexionar a la societat sobre els reptes socials i polítics que suposa el creixent envelliment demogràfic i proposa vetllar per una vellesa digna i segura.

Amb aquest motiu diferents centres han fet les seves activitats i iniciatives. El Centre Assistencial Mutuam La Creueta, es va adherir a un acte festiu i reivindicatiu que organitzava l’Ajuntament de Sabadell, junt amb les residències de la ciutat. Durant aquest acte els protagonistes van ser els residents de la Creueta.

La Residència Sant Cugat per a gent gran, equipament públic que gestiona Grup Mutuam, també va assistir a l’acte de la Festa Major del barri de Monestir-Sant Francesc de Sant Cugat. Juntament amb l’Associació de Gent Gran del Casal, van tenir l’honor de ser les pregoneres de la festa.

D’una manera més privada, la celebració del Centre Residencial Mutuam Manresa, va fer-se a través d’un berenar entre persones residents i professionals, seguida d’una xerrada on la gent gran del centre va compartir experiències, pensaments i sentiments. Plegats van reconèixer el mèrit i van agrair la labor de tothom.

A la Residència Vila-seca per a gent gran, van fer una celebració a la terrassa de la tercera planta, amb un menú especial adaptat a totes les dietes i una copeta de cava. A més, al llarg de la setmana van elaborar pins per commemorar el dia i cartells fets amb pintura i esponges. Una altra setmana del mes d’octubre, van continuar amb música i balls la celebració.

Els Centres de Dia, no van deixar passar l’ocasió per reivindicar el dia. El Centre de Dia Onyar, va fer una activitat que consistia a què les persones usuàries escrivissin consells per al jovent, amb els quals posteriorment van fer un mural.

El Centre de Dia Sabadell Centre, van fer un arbre dels desitjos, on tothom va participar amb il·lusió.


Deixa un comentari