Un mercat ple d’oportunitats per a la gent gran de La Creueta

Octubre 25, 2023

Les rebaixes sempre són novetat per a tothom, i pel Centre Assistencial Mutuam La Creueta també! Dues vegades l'any, els i les residents i professionals del centre organitzen un mercat de roba i complements de segona mà ple d'oportunitats. Aquesta vegada ha tocat el de roba d’estiu.

L'objectiu principal d'aquesta activitat és fomentar i brindar a la gent gran una experiència tan quotidiana i gratificant com és anar de compres. Moltes vegades, quan s'ingressa a una residència, no s'acostuma a sortir de botigues i és la família qui fa les tasques per la persona usuària. No obstant, d'aquesta manera, els i les residents tenen l'oportunitat d'anar a comprar de nou, triar peces i gaudir d'una estona rebuscant entre els articles disponibles.

Així doncs, el més destacat d'aquesta iniciativa és la interacció que genera entre tothom, incloent-hi familiars i el grup de professionals del centre. Tots treballen en equip per ajudar les persones usuàries a triar les millors peces, barrejant i combinant estils i fins i tot aprofitant per comprar algun regal als nets i netes. Una experiència totalment interactiva, enriquidora i sostenible per les persones residents de la Creueta.


Deixa un comentari