La Llar-Residència Salut Mental La Sardana unifica una a tots els centres i serveis de Grup Mutuam per la Marató TV3 dedicada a la salut mental

Novembre 30, 2021

La Llar-Residència Salut Mental La Sardana de Manresa, va organitzar una activitat que implica la unió de tots els centres i serveis de Grup Mutuam per a una finalitat solidària, recaptar fons per la Marató TV3 d’aquest any, dedicada a la salut mental.

Amb la motivació d’impulsar la recerca en l’àmbit de la salut mental, l’equip del centre va proposar fer una venda de polseres solidàries en tots els centres i serveis del grup. Aquestes, confeccionades per les persones residents de la llar-residència salut mental i amb l’ajuda del personal del centre, es van començar a distribuir la setmana passada.

La majoria de centres, ja acostumen a participar en la Marató de TV3, però enguany, tractant-se d’un tema que toca tan de prop a un d’ells, la iniciativa es va rebre amb més il·lusió que mai. Desitjant que la recaptació contribueixi a una millora futura, tothom qui vulgui pot contribuir amb la compra d’una polsera a qualsevol centre o seu de Grup Mutuam.


Deixa un comentari