Els usuaris de la Llar Residència Mutuam La Sardana visiten el mercat de la Font de Capellans

Febrer 11, 2020

Els usuaris de la Llar Residència Mutuam La Sardana de salut mental, van aprofitar la seva proximitat al barri de la Font dels Capellans, on cada dimarts s’hi organitza un mercat, per fer una tranquil•la passejada entre les moltes i variades parades que hi ha.
De bon matí i amb una llista de coses per comprar, van fer via cap al mercat del barri de la Font de Capellans, que diuen que és el mercat més gran de Manresa, on s’hi pot trobar de tot: sabates, roba, menjar, coses per a la llar, joguines, bolsos, bosses i carteres, pijames i bates cinturons i flors, i moltes altres coses curioses.
Hi ha sempre moltes paradetes amb productes i aliments de proximitat: tomàquets de pagès, olives, olis, formatges, enciams acabats de tallar, pastanagues, patates i cebes, i una bona selecció de fruites de temporada. Tot procedent dels horts de Viladordis, de Manresa.
Quan hi van a passejar, no hi falten mai les explicacions de la venedora d’alguna de les parades que els explica ràpida i clarament, quins productes hi ha de temporada que cal menjar i els explica els beneficis que tenen per a la salut.
Aquesta activitat habitual, manté actius als usuaris del centre i cada vegada que tornen, arriben amb nous coneixements sobre els aliments, i tenen una visió i percepció nova del batec de la ciutat de Manresa, de la seva comunitat i del comerç, reforçant el seu sentit de pertinença.


Deixa un comentari