Les tradicions nadalenques d’ara i abans de la Residència Mutuam Manresa per a gent gran

Desembre 28, 2016

El Centre Residencial Mutuam Manresa per a gent gran, cada any gaudeix de les tradicions de Nadal més catalanes...el caga tió, els canelons de Sant Esteve, el menú de Nadal, les cantades de cançons de Nadal i poesies...Però també s'han instaurat d'altres costums més "sui generis" i pròpies d'aquesta residència geriàtrica manesana, com és la ja tradicional actuació dels professionals, que altres anys han interpretat els pastorets, cantades i recitals de poesia i Nadales...però el que hem comprovat que ha tingut més èxit, són els play-backs: play-backs en els que es parodia amb molt encert, gràcia i humor, a cantants i artistes molt ben caracteritzats. Artistes d'abans i d'ara, amb l'objectiu de descobrir quina cara coneguda s'amaga darrera de cada actuació. No en va, aquest espectacle amaga l'altra cara de la moneda, i és que els professionals d'aquesta residència assistida, que assagen i entrenen, també esperen emocionats el dia de l'espectacle per veure les cares dels usuaris i residents i passar plegats una estona inoblidable. Residència Mutuam Manresa gent gran

Una altra tradició molt viva que gaudeix de molt èxit, és la del "Book Nadalenc", en el que el personal que treballa el dia de Nadal es disfressa de Pare Noel, que es fotografia amb cada resident juntament amb els seus familiars, prop de l'arbre de Nadal.

I és que mireu per on ho mireu, totes les activitats fan del Nadal, un temps molt especial i difícil d'oblidar. Bon Nadal!


Deixa un comentari