Sortides culturals i naturals per a la gent gran de les Franqueses

Gener 5, 2024

La Residència i Centre de Dia Les Franqueses, propietat de la Fundació Privada Les Franqueses del Vallès, va organitzar recentment dues sortides en l'àmbit cultural i natural per a les seves persones residents: a l'Auditori de Barcelona i a la granja Can Turró. Totes dues, van resultar memorables i inoblidables per a tots i totes!

En primer lloc, la sortida a l'Auditori de Barcelona la qual va acollir a tothom amb una autèntica experiència d'immersió cultural en la música i les arts escèniques. A més, el grup sencer va gaudir d'una sessió de musicoteràpia amb instruments variats, els quals van poder tocar i conèixer més a fons. La sessió va estar tot un èxit i va aconseguir afavorir el benestar, sobretot mental i emocional, dels participants a través de la música.

La segona sortida va transportar els residents a la pintoresca granja Can Turró, on van poder gaudir d'una jornada, immersos en la natura. Les activitats van incloure visites als animals de la granja, passejades pel camp i explicacions molt interessants sobre com s’elaboren i conserven els diferents excedents de la masia. La connexió amb la natura va resultar una experiència enriquidora per a tots i totes, proporcionant-los un ambient relaxant i estimulant.

En definitiva, els i les residents van reflectir gran satisfacció i gratitud cap a la Residència Les Franqueses per les oportunitats brindades. Aquestes sortides no només han deixat records inoblidables, sinó que també han contribuït al foment de la qualitat de vida dels residents, demostrant una vegada més l'aposta de la residència per oferir experiències significatives i diversificades a les persones usuàries.


Deixa un comentari