L’equip de Suport al Dany Cerebral Adquirit enceta un grup de suport als familiars

Març 6, 2020

El 5 de març, l’Equip de Suport al Dany Cerebral Adquirit, (ubicat a la Residència Vila-seca de Mutuam a Tarragona) va començar un cicle de sessions informatives per a familiars de pacients amb dany cerebral adquirit, que regularment són usuaris d'aquest servei.
Durant els quatre mesos de tractament que reben els pacients a l'eDCA, s'ha inclòs un cicle de 6 trobades amb els familiars, amb la intenció de donar el màxim suport i informació, i també oferir la resolució de dubtes que vagin tenint.
La primera sessió va celebrar-se a càrrec de la treballadora social de l'eDCA, Ariadna Pinyol, que va abordar la importància del paper de la família en el procés de recuperació després d'un Dany Cerebral Adquirit.
Les properes trobades estan previstes ja:
- Sessió del 12 de març amb la neuropsicòloga del servei, Adela Mas.
- Sessió del 24 de març amb el terapeuta ocupacional, Víctor Vargas.
- La sessió del 7 d'abril amb el logopeda, Daniel Rodríguez.
- I la sessió del 28 d'abril amb la fisioterapeuta, Montse Orpinell.
Tots ells tractaran temes que sorgeixen habitualment durant el procés de rehabilitació dels pacients per posar-los en comú i resoldre dubtes i donar les pautes necessàries.
El 12 de maig, es celebrarà una sessió de cloenda per part de la treballadora social, oferint i explicant tot el ventall de recursos que podrien necesitar, i que explicarà com fer-los servir.


Deixa un comentari