L’associació Tandem Team i la seva xerrada sobre sexualitat en diversitat funcional, als professionals de la Residència Vila-seca

Novembre 2, 2016

El dimarts 18 d'octubre l'Associació Tandem Team va posar un peu a la Residència Vila-seca per a gent gran, amb l'objectiu de donar una xerrada sobre "La sexualitat en diversitat funcional: la figura de l'acompanyant íntim i/o eròtic" a tots els professionals de l'educació social, psicologia, teràpia ocupacional i fisioteràpia. Francesc Granja, membre de l'associació, va cautivar a tots els oients amb les seves paraules i imatges. Maria Clemente Martori, membre també, no va poder assistir a la xerrada.

Una mica més sobre...Francesc Granja, MBA per Esade i escriptor, coach i divulgador motivacional, fa vint anys que té una lesió medular adquirida i la seva passió és la defensa de la singularitat a través de la presa de conciència.  Atualment es president de Tandem Team Barcelona. Maria Clemente Martori, psicóloga especialitzada en neurorehabilitació per l’Institut Guttmann, està molt familiaritzada amb la diversitat funcional per motius personals. És gerent de Tandem Team Barcelona.

Tandem Team Barcelona és una associació sense ánim de lucre que té per objectiu impulsar, col.laborar i promoure projectes en pro de la defensa de la diferencia i la diversitat en qualsevol dels dominis d’expressió humana (social, cultural, sexual, laboral o económica) amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de las persones amb diversitat funcional. TTB es una plataforma que preten generar impacte e influencia a través d’una extensa oferta de projectes estructurals i tallers puntuals. Tot plegat una jornada molt interessant.


Deixa un comentari