L’Ajuntament de Sabadell reconeix la tasca de la Residència La Creueta amb el projecte SABA de voluntariat

Juny 15, 2015

El 4 de juny, va tenir lloc l'acte de reconeixement a la Residència Mutuam La Creueta  per la seva participació al Projecte SABA, gestionat per l’Ajuntament de Sabadell. Aquest projecte pedagògic SABA que pretén integrar fora de l’aula a alumnes de de 3r i 4r d’ESO en accions de voluntariat en entitats i associacions sense ànim de lucre de diversa temàtica. L’objectiu és formar els alumnes des de l’experiència, reforçant altres habilitats més enllà de les cognitives per tal de donar-los a conèixer diferents realitats del seu entorn proper, possibilitant realitzar una tasca educativa sempre compromesa amb la societat.

La Residència Mutuam La Creueta va ser una de les entitats que hi va col·laborar, materialitzant el projecte, amb l'acollida de dos alumnes al llarg de tot el curs escolar i integrant-los en la vida i rutina de la residencia de gent gran, Mutuam La Creueta,  a Sabadell.

Aquesta enriquidora experiència pels alumnes que hi han participat ( i també pels residents i professionals del centre), els ha obert els ulls a una realitat existent i molt viva, que malgrat els queda molt lluny ara, la tenen ben present, perquè entre moltes coses, han pogut participar en moltes de les activitats que s'hi fan i han pogut comprovar la il·lusió i empenta que hi ha a les residències geriàtriques per fer coses, d'uns i altres: residents, professionals i alumnes. Segur que seguiran col·laborant cada vegada amb més força perquè aquest tipus de projectes obre les ments de la joventut que puja.

Continuarem col·laborant!

Per veure més info:

http://www.isabadell.cat/sabadell/societat/alumnes-voluntaris-en-entitats-socials-ha-estat-una-bona-experiencia/

http://www.sabadell.cat/ca/noticies-municipals/40615-l-ajuntament-reconeix-als-alumnes-entitats-i-professorat-del-projecte-saba-la-seva-tasca


Deixa un comentari