L’actiu Projecte “Compartim Taula” a la Residència Mutuam La Creueta

Març 1, 2016

Com bé sabeu, l'aïllament social és un greu problema que afecta a les persones grans i que provoca problemes en la seva salut física i mental. L'aïllament augmenta el risc de deixar de relacionar amb altres persones, de patir greus carències en l'alimentació i empitjorar el seu estat de salut per falta de supervisió i atenció, entre d'altres.

Ja fa dos anys que el Centre Residencial Mutuam La Creueta col·labora en el programa Compartim Taula, organitzat per ACRA, Associació Catalana de Recursos Assistencials. En aquest context, aquesta residència geriàtrica, ha ofert àpats a persones de la ciutat de Sabadell que pateixen situacions socials de risc.

L’objectiu d'aquest programa és:

  • Oferir alimentació gratuïta a persones grans amb necessitats socials i/o econòmiques.
  • Garantir la seva correcta nutrició en un centre de proximitat amb atenció professional i de qualitat, on poder rebre l’atenció que precisen.
  • Facilitar un espai on fomentar les relacions socials de les persones grans, usuàries del programa.

La residència assistida Mutuam la Creueta amb la col·laboració dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Sabadell, ha acollit a 7 persones i ha servit 656 àpats. Actualment, la residència per a gent gran Mutuam La Creueta segueix treballant per la inclusió social de les persones grans que viuen soles.


Deixa un comentari