La Residència Vila-seca ofereix suport rehabilitador a persones que han patit un ictus

Desembre 22, 2017

Els professionals de la Residència Vila-seca van voler celebrar el Dia Mundial de l’ictus, el 29 d’octubre, posant en valor un servei del qual estan especialment orgullosos: l’eDCA. En marxa des de l’inici d’aquest any, es tracta d’un servei inclòs en la cartera de serveis d'utilització pública que consisteix en oferir suport psicològic i rehabilitador a pacients amb dany cerebral adquirit i d'altres patologies neurològiques.

L’equip de professionals de la residència Vila-seca ofereix el servei mitjançant un abordatge integral i multidisciplinari amb l'objectiu principal de millorar la qualitat de vida dels pacients i de les famílies que pateixen alguna d'aquestes patologies. La prestació és porta a terme seguint el principi d'accés equitatiu a la cartera de serveis d’utilització pública, i per tant, qualsevol usuari de la Regió sanitària del Camp de Tarragona se’n pot beneficiar.

Les persones interessades en el servei s’han d’adreçar al seu metge per tal que li facin la derivació a les professionals del centre Adela Mas (adela.mas@mutuam.com) o Sílvia Mirete (silvia.mirete@mutuam.com).  Aquesta prestació pretén complementar la cartera de serveis que actualment ja es presta a nivell del territori.

Encara no coneixes la Residència Vila-seca?Ampliar informació

Deixa un comentari