La Residència Rubí inicia ‘Espai Famílies’, un espai per compartir i aprendre

Març 20, 2019

El pròxim 29 de març, la Residència Rubí per a gent gran, equipament de la Generalitat de Catalunya que gestiona Grup Mutuam, engega el nou projecte ‘Espai Famílies’ dirigit a residents i als seus familiars. L'objectiu d’aquest, és crear un espai mensual al llarg de l’any, per fomentar que les famílies i els cuidadors principals, siguin cuidadors actius en les cures dels seus familiars i en el funcionament del centre, enfortint així el vincle i la confiança amb els professionals.

La temàtica de les reunions anirà sempre en relació a les necessitats generals que normalment sorgeixen per part de les famílies i cuidadors. Una part de les sessions seran programades pels professionals, mentre unes altres es deixaran sense programació prèvia, perquè les mateixes famílies, a mesura que avança el projecte, puguin expressar i triar els temes que siguin del seu interès. A més, estaran organitzades en parts de reflexió i parts dinàmiques, per poder posar en pràctica els conceptes treballats.

Si creus que "l'Espai Famílies" podria ser del teu interès, posa’t en contacte amb la Residència Rubí, on et podran informar més detalladament i resoldre qualsevol dubte. 93 507 80 99


Deixa un comentari