La Residència Mutuam Manresa lliura els cistells solidaris per encetar el nou any

Gener 11, 2015

Per començar l'any nou, la residència va ser l’escenari novament d'un acte de generositat per part de les persones que viuen al centre i que van realitzar diferents manualitats per lliurar a famílies amb pocs recursos que viuen a Manresa. Aquest any per col·laborar amb el Projecte Gent Gran Generosa de Grup Mutuam, els usuaris de la residència van dedicar el seu temps a fer porta tovallons amb agulles d'estendre la roba i unes estovalles.

La col·laboració de treballadors, familiars i proveïdors va facilitar la preparació de cistells solidaris, que la regidora de Gent Gran de l'Ajuntament de Manresa, Àuria Caus,  juntament amb la directora de la Residència Mutuam Manresa, Montse Camprubí, van lliurar.

Lliurament Gent Gran Generosa mutuamTambé volem agrair la col·laboració de les AAVV i Serveis Socials de la ciutat de Manresa per detectar els beneficiaris d'aquests cistells gràcies al coneixement que tenen de les persones que passen necessitat a la ciutat. La Coral Mutuam, va aportar el seu entranyable toc, entonant nadales populars i un lluït pica-pica va tancar aquesta emotiva jornada plena de bons records.


Deixa un comentari