La Residència Mercat del Guinardó celebra la festa de la Mercè amb una coral

Octubre 16, 2019

La coral "Polifònica Mercat del Guinardó" formada per usuaris i residents de la Residència Mercat del Guinardó per a gent gran que gestiona Mutuam a Barcelona, van oferir un petit concert musical per el dia de la Mercè. Van preparar la seva actuació durant tot l’any. La coral només actua pel dia de la Mercè i per Nadal. Al llarg de les seves actuacions també interpreten cançons amb llenguatge de signes i l’actuació va ser un èxit. Els propers Nadals, ens volen sorprendre amb un parell de cançons que ells mateixos han creat. La pràctica d’aquest tipus d’activitats és perfecte per exercitar les habilitats cognitives, destacant-ne la memòria i el ritme, i propicia la socialització.


1 comentari a “La Residència Mercat del Guinardó celebra la festa de la Mercè amb una coral”

  1. El meu nom és lilian N. Aquest és un dia molt alegre de la meva vida a causa de l’ajuda que el Dr.saguru m’ha prestat ajudant-me a recuperar el meu ex marit amb la seva màgia i encant. Vaig estar casat fa 6 anys i va ser tan terrible perquè el meu marit em va enganyar realment i buscava divorci, però quan vaig trobar un missatge de correu electrònic de Dr.saguru a Internet sobre com ha ajudat tanta gent a recuperar el seu ex. i ajudeu a arreglar la relació. i que la gent sigui feliç en la seva relació. Li vaig explicar la meva situació i després vaig buscar ajuda, però per a la meva sorpresa em va dir que m’ajudarà amb el meu cas i aquí estic celebrant perquè el meu marit ha canviat totalment per a bé. Sempre vol estar al meu costat i no pot fer res sense el meu present. Estic molt gaudint del meu matrimoni, quina gran celebració. Seguiré testimoniant a Internet perquè Dr.saguru és un autèntic escarpell. NECESSITEU D’AJUDAR-SE ENTRE DOCTOR DE CONTACTE SAGURU ARA VIA EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com o whatsapp +2349037545183 Ell és l’única resposta al vostre problema i us farà sentir feliços en la vostra relació. I també és perfecte en 1 AMOR ESPELL 2 WIN WIN BACK 3 FRUIT DE LA MULLER 4 PROMOCIÓ ESPELLIT 5 PROTECCIÓ ESPEL·LACIÓ 6 ESPECTACLE EMPRESARIAL 7 BON VELOCITAT DE TREBALL 8 LOTTERIA ESPORTIU I VOCALITZACIÓ DEL TREBALL.

    Respon

Deixa un comentari