La Residència Les Franqueses celebra el seu 13è aniversari amb un juliol carregat d’activitats

Setembre 21, 2018

La Residència Les Franqueses, propietat de la Fundació privada de la Gent Gran de Les Franqueses del Vallès gestionada per Mutuam, va celebrar aquest passat mes de juliol 13 anys de la seva inauguració. Des del dia que va obrir a l’any 1995 han estat moltes les persones ateses al centre. Dels residents actuals, n’hi ha que hi són des del principi, així com també algun membre del personal, de manera que ja porten 13 anys junts.

Per celebrar-ho, la residència va preparar una programació especial durant tota la setmana: ball amb el cantant Joan, cant coral amb la coral Xeremeia, torneig de petanca, dinar de germanor, paella amb residents, familiars i personal, danses amb l’esbart dansaire de Granollers, actuació del grup Flors i Violes, jocs d’aigua amb els nens/es del Casal d’estiu Joan Sampere de Corró d’Avall i cant amb el Tenor José Alberto Aznar.

Grup Mutuam vol agrair a totes les persones que han contribuït d’alguna manera perquè aquesta residència sigui realitat i felicitar, de nou, als treballadors/es i a la direcció del centre per la seva dedicació en el dia a dia i per fer possible aquesta festa d’aniversari en què tant han gaudit residents, familiars i amics.


Deixa un comentari